Testimoniale

“Sunt pe deplin multumit de serviciile Magnolia Club. Receptia este primitoare, antrenorii profesionisti si extrovertiti. Obiectivul meu este santatea si odata cu antrenamentul efectuat la Magnolia Club, mi l-am atins!”

Cornel Sasu, membru Magnolia Club

 

“Imi place mult Magnolia Club din toate punctele de vedere: este curat, personalul este profesionist si amabil, clientela salii este una civilizata, sala de fitness are toate aparatele care imi sunt necesare. Principalul motiv pentru care fac fitness este SANATATEA. In opinia mea, miscarea inseamna sanatate si nu trebuie sa fie doar pe o perioada limitata, ci trebuie sa reprezinte un stil de viata.” Am ales sa urmez un stil de viata sanatos facand miscare la Magnolia Club si consider ca a fost si este cea mai buna alegere!”

Violeta Dobre, membru Magnolia Club

 “Cursurile de aerobic sunt extraordinare. M-au ajutat foarte mult sa imi recapat tonusul si forma fizica dupa ce am nascut. Toate instructoarele sunt foarte tonice si au reusit sa stabileasca o relatie apropiata si profesionista cu fiecare dintre noi. Apreciez ca te corecteaza cand sesizeaza ca nu executi corect exercitiile. Andreea este preferata mea, stilul ei mi se potriveste ca o manusa. Atat timp cat Magnolia Club va exista, eu voi fi prezenta la orele de aerobic!

Ionela Balescu, membru Magnolia Club

,,Politetea, profesionalismul si flexibilitatea in abordarea problemelor sunt calitatile intalnite la personalul CLUB MAGNOLIA.

Vin aici pentru ca ma simt bine, sunt primit cu caldura, antrenorii sunt profesionisti si te ajuta mereu, iti corecteaza exercitiile din propria lor initiativa. Au aparate noi, moderne, de ultima generatie, timp sa ai, ca sa le poti utiliza pe toate. Apreciez in special benzile de alergat si bicicletele eliptice de foarte buna calitate.

Maseurii sunt priceputi, te simti foarte bine, parca mult mai usor dupa o sedinta de masaj.

Eu m-am antrenat si m-am bucurat de masaj. Urmeaza sa descopar tae-bo si celelalte ore de aerobic. Efectele asupra organismului le-am simtit cam dupa 10 zile, intr-o forma buna, musculatura mai activa, buna dispozitie si chef de viata. Cat despre masaj este un lucru extraordinar pe care-l recomand tuturor.

Chiar daca pe dinafara nu pare ceea ce este, va recomand un abonament la CLUB MAGNOLIA, PENTRU CA SANATATEA ESTE MAI BUNA DECAT TOATE, NU-I ASA?!”

Marius Marinescu, director executiv grup Nord – Est BRD

 “Sunt foarte multumita de serviciile salii. Obiectivul meu a fost sa imi tonifiez musculatura si am reusit.
Mai multe luni consecutive am urmat un program de Personal Training cu antrenorul de fitness, Florin Caslariu. Florin este profesionist si totodata foarte amabil si dragut.
Programul este in regula iar sala este dotata corespunzator, apreciez foarte mult curatenia. Tot personalul clubului este foarte dragut. Intentionez sa frecventez sala ,,Magnolia Club” in continuare, nota 10!”

Florentina Popescu, membru Magnolia Club