Regulament ordine interioara

Regulament de ordine interioara “Magnolia Club”

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA Magnolia Club”/Acord intre parti:
Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor clubului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor clubului.Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului Dvs. si semnarea fisei de adeziune, sunteți considerat membrul clubului certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.

Usile clubului sunt deschise pentru Dvs. zilnic. Va asteptam in zilele lucratoare intre orele: 07:00 – 22:00; sambata: 10:00 – 18:00, iar duminica:10:00 – 14:00. In afara orelor de program accesul in incinta clubului este strict interzis.

Magnolia Club va fi inchis in zilele de sarbatoare legala din timpul anului si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori; In timpul unor sarbatori speciale sau publice, se poate aplica program special de functionare.

In momentul aderarii Dvs. in randurile abonatilor Clubului, veti primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Accesul in club se face doar pe baza cardului Dvs. de membru. Aveti obligatia de a prezenta cardul la Receptie atunci cand frecventati clubul.
Abonamentele nu includ locul de parcare. In intervalul 07:00 – 17:00 accesul in parcarea cladirii este restrictionat. Va rugam, urmati si respectati instructiunile portarului!

In cazul in care ati sosit la club fara a avea cardul la Dvs. veti prezenta actul de identitate pe baza caruia se va verifica validitatea abonamentului.

Plata pentru servicii se realizeaza numai la Receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila cu compensarea sumei in cauza cu alte servicii la estimarea managerului clubului.
Magnolia Club isi rezerva dreptul de a modifica costul serviciilor, durata lor si programul de functionare in conformitate cu decizia administratiei clubului, schimbarile fiind afisate pe site – www.magnoliaclub.ro si la Receptie.

Abonatul clubului are dreptul de a primi recomandari de la personalul clubului cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Abonatul clubului este obligat sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv in mod adecvat. In mod contrar el isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate. Consideram abonat al Clubului chiar si persoana care efectueaza o sedinta unica.

Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale lasate in vestiar precum si pentru obiectele de pret care n-au fost depozitate in cutiile valorice amplasate special in incinta Receptiei.

In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al altui bun al clubului, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el, echipamentului sportiv sau bunului, si reparatiile incaperii.

In cazul in care se intrerupe energia electrica, rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si daca pana de curent este pe termen mai lung sa urmeze lampile de avarie in scopul evacuarii. In caz contrar nu ne asumam responsabilitatea pentru aparitia eventualelor incidente. Daca intreruperea energiei electrice sau apei curente este o lucrare planificata veti fi instiintati de aceste lucruri la avizierul din holul Receptiei.

Orice tip de abonament este valabil o luna de la data achitarii. In cazuri exceptionale se poate prelungi o singura data pe luna, cu maxim 7 zile consecutive, calendaristice valabilitatea acestuia, cu instiintarea Receptiei clubului la inceputul perioadei de intrerupere. Fara o instiintare prealabila nu se poate face prelungirea abonamentului. In cazul in care se doreste inghetarea unui abonament care are valabilitate mai mare de 1 luna, aceasta va fi facuta in aceleasi conditii. Cele 7 zile se pot solicita aferent fiecarei luni in curs sau cumulate, insa dupa fiecare luna trecuta din abonament se pierde si dreptul de inghetare pentru luna respectiva.

Persoana care a devenit abonat al clubului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba si sa-si pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi si manopera de montaj, respectiv 30 lei.

Pentru incomoditatile aparute in urma lucrarilor de reparatii si constructii efectuate in zona, administratia clubului nu-si asuma raspunderea. Regulamentul clubului va recomanda sa sustineti examenul medical pana la inceperea frecventarii clubului, deoarece, ANEXA la Contract nr. ……….…../……

personal, sunteti responsabil de sanatatea Dvs. Administratia Clubului nu poarta raspundere pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii Dvs. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea daca motivul inrautatirii sanatatii Dvs. este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentului de antrenament.
Administratia clubului nu-si asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii si/sau bunului Dvs. in urma actiunilor ilegale a persoanelor terte.
Abonatul clubului isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta clubului. In scopul securitatii membrilor si invitatiilor clubului, este interzis, in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc sau cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta clubului este interzisa in mod categoric.
Magnolia Club se obliga, de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale primite si stocate pe durata contractului. Ca atare, Magnolia Club se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale abonatilor clubului si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare. Prin acordarea datelor personale, abonatul este de acord ca aceste informatii sa intre in baza de date a Prestatorului si sa fie folosite in viitor de catre Magnolia Club pentru a-l informa cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing.
Accesul este interzis in incinta clubului:

  • Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;

  • Persoanelor in haine murdare;

  • Persoanelor insotite de animale;

  • Persoanelor cu boli contagioase cu risc de transmitere prin aer sau contact direct;

  • Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.

Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia clubului.

Utilizarea din proprie initiative a aparatelor muzicale sau a altor aparate ale clubului este interzisa.

Abonamentul se poate anula in urmatoarele conditii:

  • nerespectarea prezentului regulament;

  • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a clubului nostru;

  • utilizarea defectuoasa a echipamentelor sportive existente, respectiv deteriorarea acestora prin folosirea necorespunzatoare;

  • igiena personala precara;

  • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;

  • savarsirea de infractiuni;

  • consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);

  • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;

  • declararea datelor eronate in fisa de inscriere;

  • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;

  • nerespectarea regulilor de igiena a Clubului;

Nu deschideti geamurile sau usile daca functioneaza sistemul de climatizare (prevazut cu aport de aer proaspat).

IMPORTANT! Conducerea Clubului isi rezerva dreptul: * de a modifica tarifele existente; * de a-si selecta clientii si de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat cu sau fara restituirea contravalorii acestuia.
Conducerea Clubului va fi instiintata de eventualele Dvs. observatii prin urmatoarele modalitati: cu ajutorul casutei de “Sugestii si Reclamatii“ aflata la Receptia clubului sau prin e-mail la adresa office@magnoliaclub.ro.


Antrenamentele individuale (PERSONAL TRAINER):

Pentru exercitarea antrenamentelor individuale este necesar sa va programati si sa platiti acest serviciu la Receptie. Pentru inceput veti fi supus unui test, in baza caruia antrenorul Dvs. personal va va recomanda un program optim de fitness sau/si masaj dupa caz, un regim optim alimentar si modul de antrenament de fitness combinat cu modul Dvs. de viata. O sedinta dureaza 90 min . In cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta sau sedintele de antrenament, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu, direct proportional cu perioada in care nu s-au efectuat antrenamente.


Regulament FITNESS:

Pentru antrenamentele in sala de forta sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul. Este recomandat dusul sau deodorizantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului Dvs. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzis.

Utilizarea echipamentului de fitness este permisa numai in urma instructajului exercitat de catre antrenor. Nu bruscati aparatele si nu trantiti ganterele pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat opriti de indata lucrul si anuntati instructorul.O sedinta dureaza 90 min .


In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatul ocupat. Intra in responsabilitatea Dvs. sa cereti ajutor instructorului la lucrul cu aparatele cu incarcatura specifica. La finele exercitiului fixati toate echipamentele de fitness in pozitia initiala, iar greutatile la locul lor de depozitare.

Daca incepeti pentru prima data cursul de antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti rugat(a) sa va consultati asupra functionarii lor cu personalul clubului. Nu raspundem pentru lucrurile de valoare pierdute sau uitate in sala de fitness, sala de asteptare sau vestiar. Varsta minima permisa: 16 ani.


Regulament AEROBIC:
Pentru antrenamentele in sala de aerobic sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva.Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit, fara intarzieri, cu respectarea conditiilor stabilite de catre administratie. Se admite intrarea in sala de aerobic cu o intarziere de cel mult 10 minute. In caz de intarziere, va recomandam efectuarea unei usoare incalziri inainte de a intra in programul de aerobic sustinut de instructor si intreaga clasa. O sedinta dureaza 50 min .
Orele de JUMP&JUMP necesita programare in ziua in care se tine sedinta, mai putin zilele de weekend cand programarile se pot face de vineri de la orele 15:00. Programarea se face in baza unei sedinte de aerobic achitata in prealabil sau a unui abonament activ de AEROBIC. Daca nu va puteti respecta programarea, aveti obligatia sa anuntati la Receptie anularea sedintei cu minimum 3 ore inainte.In cazul in care NU ANULATI PROGRAMAREA cu minimum 3 ore in avans, respectiva SEDINTA SE CONSIDERA EFECTUATA si se va lua din abonamentul dvs. actual. Pentru abonamentele de aerobic NELIMITAT, anularea neadecvata sau neprezentarea la doua sedinte de JUMP&JUMP, atrage dupa sine imposibilitatea de programare pe viitor la aceasta clasa. Ulterior va puteti programa la clasa de JUMP&JUMP, doar in baza unui abonament cu numar limitat de sedinte.
Atentie, doamnele insarcinate, cu operatii recente sau cu probleme grave de coloana si achilibru nu pot participa la clasa de JUMP&JUMP.


Este interzis accesul in incaltaminte obisnuita in sala de aerobic.
Este interzis mestecatul gumei in cadrul orelor de aerobic.La finele orei de curs plasati echipamentele utilizate de catre Dvs. la locul lor rezervat in sala. Folosirea telefonului mobil in sala de aerobic este strict interzisa. Nu raspundem pentru valorile pierdute sau uitate in sala de aerobic, sala de asteptare sau vestiar. Selectarea si utilizarea programului audiovizual si muzical, este exercitata numai si numai de catre instructor. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul personal sau inchiriati unul de la Receptia clubului. In cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta sau sedintele de aerobic conform programului afisat in incinta, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu, direct proportional cu perioada in care nu s-au efectuat clasele de aerobic.


Regulament KANGOO JUMPS:

Orele de Kangoo Jumps necesita programare pana in ora 12:00 in ziua in care se tine sedinta. Programarea se face in baza unei sedinte de Kangoo Jumps achitata in prealabil sau a unui abonament activ de Kangoo Jumps. Pentru programare sunt necesare: numarul de kg si marimea purtata la incaltaminte. Ora de Kangoo Jumps se tine cu minimum 4 persoane (pentru orele de luni pana vineri), respectiv minimum 8 persoane prezente (pentru orele de sambata) si maximum 11 persoane prezente. In cazul in care nu va puteti respecta programarea, aveti obligatia sa anuntati la Receptie anularea sedintei cu cel putin 6 ore inainte. In cazul in care NU ANULATI PROGRAMAREA cu minimum 6 ore in avans, respectiva SEDINTA SE CONSIDERA EFECTUATA si se va lua din abonamentul dvs. Actual. Pentru abonamentele de KANGOO JUMPS NELIMITAT, anularea neadecvata sau neprezentarea la doua sedinte de KANGOO JUMPS, atrage dupa sine imposibilitatea de programare pe viitor la aceast serviciu. Ulterior va puteti programa la clasa de KANGOO JUMPS, doar in baza unui abonament cu numar limitat de sedinte. Clubul nostru se obliga sa va instiinteze telefonic NUMAI in cazul in care dintr-un motiv ce tine de Club/ personalul clubului, sedinta de kangoo jumps nu mai poate fi efectuata. Este indicat sa purtati sosete lungi pentru a evita eventuala ranire cauzata de materialul ghetelor. Kangoo Jumps este contraindicat celor suferinzi de spondiloza cervicala.


Regulament SAUNA si DUSURI:

La frecventarea dusurilor si saunei in mod obligatoriu trebuie sa respectati urmatoarele reguli: Este interzis accesul in sauna si dusuri cu incaltaminte obisnuita. Se recomanda, in scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi in timpul frecventarii saunei si dusurilor. Inainte de a frecventa sauna este necesar sa faceti si dus; prosopul clubului, folosit, se da in primire la Receptie. Nu intrati din vestiar in sala fara a purta costumul sportiv sau alta imbracaminte deoarece acest lucru ar putea deranja pe ceilalti vizitatori. Cititi cu atentie instructiunile de folosire postate in sala de sauna. Pentru efectuarea sedintei de sauna trebuie sa faceti o programare la Receptie cu minimum o ora inainte. Daca nu va puteti respecta programarea, aveti obligatia sa anuntati la Receptie anularea sedintei tot cu minimum 1 ora inainte de efectuarea acesteia . In cazul in care NU ANULATI PROGRAMAREA cu minimum 1 ora in avans, respectiva SEDINTA SE CONSIDERA EFECTUATA si se va lua din abonamentul dvs. actual.


Regulament MASAJ:

Este interzisa prezenta clientilor in camera de masaj, in afara duratei sedintei. Frecventarea cabinetului de masaj se realizeaza in urma platii si programarii exercitate in prealabil. Este interzis accesul persoanelor cu boli de piele.
Inaintea sedintei de masaj este obligatoriu sa faceti dus. In timpul sedintei de masaj este obligatorie purtarea de lenjerie intima. Nu iesiti din cabinetul de masaj acoperit numai cu prosopul.
In cazul in care nu va puteti respecta programarea, aveti obligatia sa anuntati la Receptie anularea sedintei cu cel putin 6 ore inainte.
Neanularea sedintei de 2 ori atrage pierderea unei sedinte de masaj ( in cazul abonamentelor ).
Clubul nostru se obliga sa va instiinteze telefonic NUMAI in cazul in care dintr-un motiv ce tine de Club/ personalul clubului, sedinta de masaj nu mai poate fi efectuata.
Pentru confortul Dvs. se va admite introducerea de noi puncte in Regulamentul Clubului.