REGULAMENT FITNESS

Pentru antrenamentele in sala de forta sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul. Este recomandat dusul sau deodorizantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului Dvs. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzis.

Utilizarea echipamentului de fitness este permisa numai in urma instructajului exercitat de catre antrenor. Nu bruscati aparatele si nu trantiti ganterele pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat opriti de indata lucrul si anuntati instructorul.O sedinta dureaza 90 min .


In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatul ocupat. Intra in responsabilitatea Dvs. sa cereti ajutor instructorului la lucrul cu aparatele cu incarcatura specifica. La finele exercitiului fixati toate echipamentele de fitness in pozitia initiala, iar greutatile la locul lor de depozitare.

Daca incepeti pentru prima data cursul de antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti rugat(a) sa va consultati asupra functionarii lor cu personalul clubului. Nu raspundem pentru lucrurile de valoare pierdute sau uitate in sala de fitness, sala de asteptare sau vestiar. Varsta minima permisa: 16 ani.