REGULAMENT AEROBIC

Pentru antrenamentele in sala de aerobic sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva.Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit, fara intarzieri, cu respectarea conditiilor stabilite de catre administratie. Se admite intrarea in sala de aerobic cu o intarziere de cel mult 10 minute. In caz de intarziere, va recomandam efectuarea unei usoare incalziri inainte de a intra in programul de aerobic sustinut de instructor si intreaga clasa. O sedinta dureaza 50 min .
Orele de JUMP&JUMP necesita programare in ziua in care se tine sedinta, mai putin zilele de weekend cand programarile se pot face de vineri de la orele 15:00. Programarea se face in baza unei sedinte de aerobic achitata in prealabil sau a unui abonament activ de AEROBIC. Daca nu va puteti respecta programarea, aveti obligatia sa anuntati la Receptie anularea sedintei cu minimum 3 ore inainte.In cazul in care NU ANULATI PROGRAMAREA cu minimum 3 ore in avans, respectiva SEDINTA SE CONSIDERA EFECTUATA si se va lua din abonamentul dvs. actual. Pentru abonamentelede aerobic NELIMITAT, anularea neadecvata sau neprezentarea la doua sedinte de JUMP&JUMP, atrage dupa sine imposibilitatea de programare pe viitor la aceasta clasa. Ulterior va puteti programa la clasa de JUMP&JUMP, doar in baza unui abonament cu numar limitat de sedinte.
Atentie, doamnele insarcinate, cu operatii recente sau cu probleme grave de coloana si achilibru nu pot participa la clasa de JUMP&JUMP.


Este interzis accesul in incaltaminte obisnuita in sala de aerobic.
Este interzis mestecatul gumei in cadrul orelor de aerobic.La finele orei de curs plasati echipamentele utilizate de catre Dvs. la locul lor rezervat in sala. Folosirea telefonului mobil in sala de aerobic este strict interzisa. Nu raspundem pentru valorile pierdute sau uitate in sala de aerobic, sala de asteptare sau vestiar. Selectarea si utilizarea programului audiovizual si muzical, este exercitata numai si numai de catre instructor. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul personal sau inchiriati unul de la Receptia clubului. In cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta sau sedintele de aerobic conform programului afisat in incinta, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu, direct proportional cu perioada in care nu s-au efectuat clasele de aerobic.