De ce sa alegi clasele de Aerobic?

Este o intrebare pusa de foarte multe persoane.

Cei mai multi oameni se gandesc la musculatura bine reprezentata, insa in aceeasi masura vizibila si frumos definita. Ma refer la o buna separare a grupelor musculare, lucru care se poate realiza doar in conditiile in care stratul adipos este foarte redus.

Undeva intre ritmul obisnuit al vietii de zi cu zi, dar sub capacitatea de efort maximal, veti descoperi nivelul exercitiilor aerobe.

Daca veti face suficient de frecvent exercitii aerobe, va veti imbuntati capacitatea de rezistenta la efort, ameliorandu-va astfel sanatatea, vitalitatea si calitatea vietii.

why_every_man_should_try_aerobics

Daca antrenamentul cu greutati este raspunsul pentru dezvoltarea masei musculare, in cazul definirii, adica al eliminarii stratului adipos, antrenamentul aerob are un cuvant greu de spus.

Va intrebati de ce este atat de important exercitiul aerob? Ei bine, el descrie capacitatea unei persoane de a prelua oxigen din atmosfera prin intermendiul plamanilor, pe care apoi il trimite cu ajutorul sistemului circulator la nivelul muschilor, unde va fi utilizat pentru a oxida carbohidratii si lipidele in scopul producerii de energie.

Ce spuneti, e important?

Va astept la sala sa incercati pe propria piele “minunile” claselor noastre de AEROBIC!

Autor: Andrei Lungu, Instructor fitness si aerobic Magnolia Club