Caslariu Florin Marius – Instructor FITNESS

Buna!

Ma numesc Caslariu Florin Marius si sunt instructor de fitness si kinetoterapeut in cadrul Magnolia Club. Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie.

Inca de la varsta de 6 ani am inceput sa practic rugby pana la varsta de 21 ani. Am ales sa lucrez in domeniul wellness dupa terminarea primului an de facultate. Mi-am dorit asta inca din liceu si datorita practicarii sportului de la o varsta frageda. Sportul este pentru mine un stil de viata de care, sper eu, nu ma voi desparti niciodata!

In timpul facultatii am urmat mai multe stagii de practica atat in sport cat si in kinetoterapie care mi-au dezvoltat aptitudinile profesionale:

# 2007 – 2008: Antrenor de Rugby – Tag si Rugby7 la liceul Ion Neculce;

# 2008/ 1 luna: Practica kinetoterapie in cadrul Centrului de Recuperare Traian din Eforie Sud;

# 2009/1 luna: Practica kinetoterapie la Baile Felix;

# 2010/6 luni: Practica kinetoterapie in sectia de terapie intensiva din cadrul Institutului de Pneumologie Marius Nasta;

Inca din timpul facultatii, am lucrat ca si instructor de fitness si masoterapeut intr-un club sportiv. La Magnolia Club lucrez inca de la deschiderea acestuia. Am intalnit aici o echipa tanara, plina de ambitie si motivata sa ofere clientilor sai servicii de cea mai buna calitate.

Va astept la Magnolia Club sa va convingeti!