Oferte Companii

PROGRAM DE SANATATE PRIN FITNESS – destinat eficientizarii activitatii profesionale si cresterii calitatii vietii angajatilor dvs. –

Faptul ca starea de sanatate (fizica si psihica) a omului influenteaza capacitatea lui de munca, este cunoscut de mult timp si nu necesita dovezi. Cu totii stim ca de starea angajatilor depinde in mod direct prosperitatea si dezvoltarea firmei, intr-un cuvant succesul.

Ce poate aduce un program de wellness firmei dvs.?

  • Un nivel mai ridicat de performanta – angajatii in forma fizica buna, au rezultate bune.
  • Previne accidentele – exercitiile fizice regulate intaresc sistemul osos si muscular, astfel scade riscul ranirii.
  • Reduce absenteismul – angajatii in forma fizica buna sunt sanatosi si nu vor avea nevoie de concedii medicale pentru tratarea unor imbolnaviri temporare frecvente.
  • Fidelizarea angajatilor – oferind angajatilor dvs. un astfel de program, veti reusi sa cresteti perioada in care un angajat eficient ramane alaturi de firma dvs. Astfel, se accentueaza sentimental de apartenenta la echipa.
  • In plus, entuziasmul, respectul si loialitatea sunt trei lucruri pe care un angajat le ofera gratuit daca primeste dovada ca persoana lui conteaza si ca munca lui este apreciata.

De aceea, Magnolia Club va pune la dispozitie aparatura profesionala, un ambient placut, instructori calificati si programe de antrenament diversificate, capabile sa satisfaca orice gusturi. Noi va oferim totul pentru ca angajatii dvs. sa fie in cea mai buna forma si sa aiba:

  1. Mai multa energie
  2. Un corp de invidiat
  3. Sanatate de fier
  4. Tonus muscular
  5. Un psihic de fier

Pentru detalii in privinta ofertelor pentru companii va stam la dispozitie la urmatoarea adresa office@magnoliaclub.ro

Apasati pe harta pentru mai multe detalii despre localizare: