Beneficiile JUMP & JUMP!

Adoptat in ultimul timp de cat mai multe persoane, JUMP&JUMP, adica aerobicul cu mini-trambuline este unul dintre cele mai benefice stiluri de aerobic. In primul rand acesta ajuta la accelerarea sistemului limfatic si la eliminarea toxinelor din organism. Practicarea zilnica a acestui stil duce la o detoxifiere rapida si la scaderea in greutate.

20150505_183123

ITI PASTREAZA OASELE SANATOASE

Ajuta la recapatarea densitatii osoase si remineralizarea oaselor, fiind foarte benefic chiar si pentru persoanele cu boli specifice, cum ar fi artrita sau osteoporoza. Acesta protejeaza coloana deoarece mini-trambulina absoarbe 80% din socuri.

REDUCE CELULITA20150505_183128

Dupa cum stiti, celulita este cauzata de stagnarea sistemului limfatic si acumularea mare de toxine in organism. Ajutand sistemul limfatic, JUMP& JUMP ajuta la reducerea celulitei si la imbunatatirea aspectului pielii.

IMBUNATATESTE POSTURA CORPULUI

Practicand des aerobicul cu trambuline iti poti imbunatati postura corporala si echilibrul, antrenandu-ti in acelasi timp si abdomenul.

AJUTA SISTEMUL VASCULAR

Imbunatateste circulatia sangelui conducand la scaderea presiunii arteriale, prin urmare e benefic si pentru cei afectati de o boala cardiovasculara.

SLABESTI SI TE DISTREZI IN ACELASI TIMP!

JUMP&JUMP accelereaza metabolismul, ajuta la detoxifiere, prin urmare la pierderea in greutate si totul in timp ce sari si te distrezi. Ce poate fi mai ok de atat?

20150505_183131