ALERTA de riduri: preventie prin MASAJ FACIAL

Masajul te ajuta sa ai o piele tonifiata cu riduri mai puţin vizibile ridurile, tenul lipsit de prospetime si uscat, dar si diversele probleme dermatologice care apar pe fata sunt cauzate in special de stres si de factorii de mediu inconjurator.

ten_proaspat_si_luminos_doar_48_de_lei_in_loc_de_180_de_lei_pentru_demachiere_tonifiere_vapozon_gomage_peeling_ultrasunete_si_ser_antirid_masaj_facial_56919800

In plus, tensiunile acumulate in timp duc la formarea liniilor inestetice, care grabesc procesul de imbatranire al pielii. Masajul facial revigoreaza tenul si de aceea, nu trebuie omis din ritualul nostru de ingrijire.
Orice femeie stie ca tenul are nevoie de ingrijire speciala in functie de anotimp, varsta si alti factori de mediu.

Masajul facial: ritual de SANATATE si FRUMUSETE

Masajul facial reprezinta o serie de mişcari studiate şi corelate intre ele, ce tin cont de sistemul limfatic şi de muşchii mimicii. Daca este efectuat cu regularitate, acesta reda aspectul proaspat al tenului.

deal-v1350046990

Efectele miraculoase ale masajului facial

La nivelul fetei exista multi nervi si puncte de presiune care transforma aceasta forma de masaj intr-un rasfat. Fie ca sunteti in cautarea unei modalitati de relaxare sau doriti sa evadati din rutina, pur si simplu, un masaj facial este tot ce aveti nevoie.

– Imbunatateste starea de spirit – scade nivelul anxietatii si poate transforma o stare de spirit negativa intr-una pozitiva. Astfel, combate cu brio stresul psihologic.

9129

– Previne si amelioreaza ridurile – stresul de zi cu zi duce la formarea tensiunii in muschi specifici. Liniile fruntii, cele dintre sprancene si de-a lungul buzelor pot fi relaxate si diminuate cu ajutorul masajul facial bland. – Hidrateaza tenul – combinarea masajului cu o crema hidratanta ajuta la reducerea uscaciunii pielii, cea care imbatraneste prematur tenul.

– Detoxifiaza tenul – Ganglionii limfatici sunt raspanditi pe intreaga zona a fetei, mai ales de-a lungul marginii barbiei si a liniei maxilarului. Masajul facial stimuleaza vasele limfatice si faciliteaza eliminarea toxinelor din zona fetei.sistemul limfatic joaca un rol important pentru starea generala de sanatate a organismului. Limfa este un lichid limpede care elimina toxinele din organism. Lipsa de miscare incetineste sistemul limfatic si duce la acumularea de toxine.

Ai grija de tine, rasfata-te cu un masaj facial!

Te asteptam!

Autor: Magnolia Club